Разделы новостей


Поиск по сайту


Реклама на Финише


Форма входа


Друзья сайта
 

Украинская Баннерная Сеть


 
Rambler's Top100


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Приветствую Вас, Гость · RSS 03.05.2024, 11:28
Главная » 2008 » Сентябрь » 25 » Строкаті новини
Строкаті новини
14:47
Як стало відомо з достовірних джерел, на Борщагівці (Святошинський район міста Києва) незабаром буде споруджено декліька закладів відпочинку. Першим на черзі є кафе-бар "Останівочка". Проектом передбачено асктеичний інтер'єр закладу у стилі радянське кантрі: стіни хаосно викладені кахлями темнозеленого та блактного кольорів, для освітлення будуть використані "лампочки Ілліча" (лампи накриті газєтою), пивні стояки розраховані на 10 чоловік кожен.
З поміж багатьох родзинок цього закладу варто виділити зал стилізований під салон міського автобусу і, неабиякого, а поширеного наприкінці 80-х-початку 90-х "Ікаруса" з "гармошкою". При цьому саме там, де розміщена згадана гармошка, розташовано стрип-бар, що має назву "Контрольор". Штраф за неоплачений стриптиз 10 гривень!
Любі борщагівці! Скоро на районі!
Просмотров: 1307 | Добавил: vladivoj | Рейтинг: 4.7/3 |
Всего комментариев: 2
2 durkee  
0

1 moriero  
0
Пан мер, прочитавши статтю, вирішив змінити ступінь важливості стриптизу для населення на більш високий. Мистецтво вимага поваги... у вигляді гарантованої оплати ))
За умови придбання флаєра до 20:00, вартість перегляду ж... у стрінгах - 1,50грн., після - 2,00грн. Розмір штрафу визначали за віковою категорією потенційних зацікавлених - "кому за..." 40грн.


Украинская Баннерная Сеть
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
Полное или частичное использование материалов данного сайта допускается при наличии ссылки (для онлайн-публикаций - гиперссылки) на www.finish.at.ua
Хостинг от uCoz